Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dobrodošli v našem spletnem blogu, kjer se bomo posvetili izdelavi čudovite vrtne dekoracije iz masivnega lesa! Pri ustvarjanju vrtne atmosfere je les nenadomestljiv material, ki ponuja toplino, naravni videz in dolgoživost. Naš cilj je deliti koristne nasvete, navdihe ter postopke izdelave, ki vam bodo pomagali ustvariti čaroben ambient v vašem vrtu.

 1. Izbira pravega lesa za vašo dekoracijo
  • Za vrtno pohištvo največkrat uporabljamo smrekov ali borov les, saj je glede kakovosti in cene najbolj primerna za takšne zadeve. Seveda pa znamo predlagati in delati tudi z drugimi vrstami lesa, kot so hrast, macesen, bukev in podobno.
 2. Dizajniranje vaše vrtne dekoracije
  • Z našimi idejami in nasveti in vašimi željami bomo lahko oblikovali unikatne kose, ki bodo ustrezali vašemu okusu in slogu vrta.
 3. Postopek izdelave
  • Les, ki ga uporabljamo za izdelavo, prevzamemo na žagi in ga od tam naprej sami obdelamo. Od brušenja, razreza pa vse do lakiranja ali zaščite lesa.
 4. Nasveti za vzdrževanje in podaljšanje življenjske dobe
  • Pomembno je, da vaše lesene dekoracije ostanejo lepe in funkcionalne tudi skozi leta. Z veseljem z vami delimo nasvete za ustrezno vzdrževanje, kako zaščititi les pred vremenskimi vplivi ter kako podaljšati življenjsko dobo vaših izdelkov.

Ne glede na to, ali želite ustvariti udoben kotiček za počitek, eleganten nadstrešek ali čaroben kotiček za druženje s prijatelji, boste našli vse potrebne informacije in navdih tukaj. Sledite našemu blogu, ki vam bo zagotovo dal nekaj idej o popolnem vrtu, polnem topline in lepote lesa.