Skip to content Skip to footer

zunanja savna po meri na Bledu

Na jesenskem sejmu v Komendi nas je našla stranka in naša sod savna jo je navdušila. Najprej si je zaželela nekaj podobnega tudi pri svojih apartmajih, saj je želel strankam ponuditi tudi razvajanje v savni, vendar smo kasneje na ogledu terena in lokacije ugotovili, da bi bilo veliko bolje, če naredimo savno po naročilu.

Pričeli smo z meritvami, načrtovanjem in kmalu z izdelavo. Zaradi takšne oddaljenosti Bleda od Kočevja, smo se odločili, da bomo savno v veliki meri sestavili kar v domači delavnici. In tako se je pričelo delo v delavnici. Najprej smo sestavili stene, predelno steno, notranje pohištvo za savno, streho in povezali vso elektriko, ki je potrebna za delovanje peči, grelcev in elektronike. Savno smo opremili s finsko pečjo znamke Harvia in s tremi IR grelci.

Ko je bilo vse pripravljeno, smo vse skupaj po kosih naložili na kamion in odšli na pot.

Zunanja savna na Bledu je opremljena s finsko pečjo znamke Harvia in s tremi IR grelci.

Sestavljanje na terenu

Na lokaciji je sestava potekala po načrtih in hitro je bila savna sestavljena skupaj. Čakala nas je samo še fina montaža, zaključne letve, montaža terase in ostali manjši detajli.

cena projeta

Cena takšne savne se vrti od 13.000€ dalje, seveda je veliko odvisno od samih želja stranke, dodatkov, uporabljenih materialov, lokacije,… Pri tej savni smo uporabili smrekov les, obdelan na “folc-pero”, za notranjo opremo savne, pa smo uporabili domač lipov les.